Lesaffre i di-go na Weekend food festivalu, 19-21.04.2024., Rovinj

by Pekarski Glasnik

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina, ulja i kave.

Weekend Food Festival, jedan od najvažnijih gastronomskih festivala, ove godine donosi brojne novitete, otvara vruće programske teme, dovodi istaknuta imena gastro scene iz regije i svijeta, kuha sadržajan ugostiteljski program i garantira odličnu zabavu. Rovinj će se tako treću godinu zaredom, od 19. do 21. travnja, pretvoriti u platformu za raspravu o aktualnim temama i izazovima s kojima se suočava gastronomska scena i bit će mjesto okupljanja stručnjaka i entuzijasta gastronomije koji će na jednoj lokaciji imati priliku doživjeti nevjerojatnu količinu događanja, doživljaja i okusa.

Ovogodišnji program Weekend Food Festivala, između ostaloga, istražit će i trendove u pekarskoj industriji, pa će tako di-go i Lesaffre 19.04.2024. prezentirat di-go mješavine za izradu kruha.

Poseban naglasak ovogodišnjeg Weekend Food Festivala je na Weekend Food Marketu, mjestu na kojemu će brojni ugostitelji posjetiteljima osigurati jedinstvenu ponudu i promociju lokalnih specijaliteta i autohtonih, ali i internacionalnih jela. Kako bi svi mogli uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, Weekend Food Market bit će otvoren za sve posjetitelje, dok će oni koji žele slušati predavanja i sudjelovati na panelima i radionicama trebati festivalske kotizacije koje su dostupne na web stranicama Festivala. Naravno, nezaobilazan dio Weekenda je zabava koju garantiraju istarska legenda Alen Vitasović i Neno Belan.

Domaćin i partner Weekend Food Festivala i ove godine je Maistra.

Nakon dva uspješna izdanja koja su odjeknula u svijetu gastronomije, očekujte da će treće izdanje Weekend Food Festivala biti još veći i bolji događaj, nastavljajući inspirirati, educirati i povezivati zajednicu koja dijeli ljubav prema hrani i piću.

Ulaznice osigurajte na www.weekendfoodfestival.com

Izvor: www.weekendfoodfestival.com

Related Posts