Torte od stiropora

Početna stranica » Torte od stiropora

Što su torte od stiropora i čemu služe?

Kad kažete torte od stiropora ili lažne torte, u većini slučajeva pomislite na lažne torte na vjenčanjima koje slučajno ispadnu konobarima!
Međutim, torte od stiropora imaju široku primjenu – koriste se za izradu vjenčanih torti, za izradu prezentacijskih torti (sajmovi, izložbe, izlozi), za radionice i vježbe dekoriranja te za dječje rođendane i igru!

Vjenčane torte od stiropora

Kad su u pitanju vjenčane torte, kombinacija najvišeg kata napravljenog od biskvita i kreme te donjih katova identično ukrašenih, ali napravljenih od stiropora, donosi puno prednosti. Na taj način, mladenci mogu dobiti veliku tortu iz snova čak ako se radi i o vjenčanju s manjim brojem uzvanika.
Doznajte više…

Prezentacijske torte od stiropora za sajmove, izložbe i izloge

Obložena jestivom masom i dekorirana kao prava torta, torta od stiropora može poslužiti kao prezentacijska torta koju pokazujete klijentu, može biti dio vizualnog dojma u izlogu slastičarnice ili pak na štandovima specijaliziranih sajmova. Jednom ukrašenu tortu moguće je uskladištiti i koristiti ponovo što je vrlo važno u današnje vrijeme kad je svaki trošak vrlo bitan.

Torte od stiropora možete naručiti
mailom na info@pekarskiglasnik.com ili pozivom na +385 98 612 857

Torte za radionice i vježbe dekoriranja

Od oblaganja torti fondan masom do ukrašavanja šlagom, torte od stiropora su odlično rješenje za vježbanje tehnika dekoriranja. Savršena tehnika stječe se upornom  praksom, a s obzirom na to da su prave torte preskupe da bi se na njima vježbalo, torte od stiropora su puno praktičnije i povoljnije rješenje.

Torte od stiropora za dječje rođendane i igru

Torte od stiropora idealne su za dječje rođendanske torte u vrtićima i školama, bilo da se oblože ili ispune slatkišima ili voćem.
Također, odličan su rekvizit u igraonicama! Djeca vole rođendane, svoje i svojih prijatelja, vole šarene torte s omiljenim likovima, vole ukrašavati, a vole se i igrati proslave rođendana.

Torte od stiropora za prigodne torte

Torte od stiropora idealne su i za prigodne torte za Božić, Uskrs, krštenja, pričesti, svete potvrde,… bilo da se koriste kao cijele torte od stiropora ili u kombinaciji s pravom tortom.
Također se mogu koristiti za Valentinovo, Halloween, ali i sve druge prigode.
Doznajte više…

Oblici i dimenzije torti od stiropora

Postoji beskrajno puno mogućnosti i ideja za korištenje i ukrašavanje Torti od stiropora.

U ponudi imamo široku paletu oblika i dimenzija, a na vama je samo da odaberete
i prepustite se mašti.

Detaljnije informacije o cjelokupnoj ponudi torti od stiropora pogledajte ovdje ili nas slobodno kontaktirajte na info@pekarskiglasnik.com