Torte od stiropora za vjenčane torte

Početna stranica » Torte od stiropora za vjenčane torte

Kad su u pitanju vjenčane torte, kombinacija najvišeg kata napravljenog od biskvita i kreme te donjih katova identično ukrašenih, ali napravljenih od stiropora, donosi puno prednosti.
Na taj način, mladenci mogu dobiti veliku tortu iz snova čak ako se radi i o vjenčanju s manjim brojem uzvanika.


S obzirom na to da svi katovi više nisu napravljeni od biskvita, on ne treba biti „težak/čvrst“ kao do sada kako bi torta zadržala formu, pa se izbor biskvita, a time i okusa uvelike povećava na zadovoljstvo klijenata.

S obzirom na važnost vizualnog dojma, korištenjem torti od stiropora tanjuri s tim najvažnijim desertom svadbene svečanosti, izgledat će uredno i reprezentativno – kao iz magazina. Kako? Vrlo jednostavno. Nakon što mladenci odrežu prve kriške s najvišeg, pravog kata, a donji dio ostaje netaknut, konobari dovoze “prave torte” na kolicima. Režući pravilno velike četvrtaste površine serviraju gostima lijepe i skladne tanjure koji se savršeno uklapaju u dekoraciju stola, ali i pružaju potpuno uživanje u slastici.

Hoteli, a i mnoge slastičarnice koriste svoju galeriju torti od stiropora kako bi pri dogovoru o izgledu svadbene torte klijentima dočarali maštovitost svoje ponude i olakšali im izbor. Torte prezentirane na taj način puno su dojmljivije od onih predstavljenih samo na fotografiji koja se nalazi u brošuri, letku ili na web stranicama, a s obzirom na višekratno korištenje itekako su isplative.
 

_____________________________________________________________________________________________

Torte od stiropora možete naručiti
mailom na info@pekarskiglasnik.com ili pozivom na +385 98 612 857

____________________________________________________________________________________________