22. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, 12.-16.03.2024., Dubrovnik

by Pekarski Glasnik

22. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 12.-16.03.2024. u hotel Rixos Premium Dubrovnik u neposrednoj blizini jezgre staroga grada.

I ove godine održava se u organizaciji Mediteranskog sajma Dubrovnik j. d. o. o. te u suorganizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanske županije, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik i Regionalne razvojne agencije Dunea d. o. o.

Sajam svojim jasnim usmjerenjem prema novim proizvodima i podizanju kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda, više od 20 godina u nizu okuplja izlagače, stručnjake i entuzijaste.

Ujedno, ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i na području ekološke poljoprivrede i zelenog poduzetništva.

I ove godine kao prethodnih dodijeliti nagrade za najbolji nastup, proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.

Bit će održane konferencije, predavanja, vrhunski gastronomski događaji popraćeni kulturno-zabavnim programom. Organizatori ističu i nastup svjetski poznatog gitariste Vlatka Stefanovskog.
Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Related Posts