2. Konferencija Biscuit People, 03.-06.04.2019., Pula

by Pekarski Glasnik


2. Konferencija Biscuit People u Puli okupit će svjetske stručnjake iz industrije keksa

Osječka online platforma biscuit people na jednom mjestu uspješno okuplja proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka i strojeva, te neovisne konzultante iz cijelog svijeta. Na konferenciju se prijavite što prije jer je broj mjesta ograničen.
Online platforma biscuit people ponovno organizira međunarodnu konferenciju Biscuit People koja će se održati u Puli od 3. do 6. travnja 2019. godine.
biscuitpeople.com dionicima industrije keksa pruža informacije i stručne savjete te online prostor za međusobno umrežavanje i zasnivanje suradnje. Ova osječka online platforma tako na jednom mjestu uspješno okuplja proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka i strojeva, te neovisne konzultante iz cijelog svijeta.
Očekuje se 18 govornika iz cijelog svijeta
Nakon višegodišnjeg isključivo online poslovanja, biscuit people tvrtka je 2017. godine odlučila osnovati konferenciju pod nazivom Biscuit People Conference. Konferencija je nastala jer je prepoznata potreba za događajem koji bi omogućio svima u industriji keksa da i uživo raspravljaju o trenutno važnim temama za industriju te međusobno razmjenjuju ideje, rješenja, znanje i iskustvo.
U travnju 2018. konferencija je privukla više od 60 stručnjaka iz industrije keksa
Ovo će biti drugo izdanje ove konferencije koja je privukla više od 60 vodećih rukovoditelja, nezavisnih konzultanata i drugih stručnjaka iz industrije keksa u travnju 2018. godine kada se održala po prvi put. Tijekom dva dana održavanja dvanaest je govornika predstavilo važne teme za industriju iz različitih perspektiva, a na ovom se izdanju očekuje čak 18 govornika iz cijelog svijeta.
Između ostalih, najavljeni su Alice Tempel Costa iz CAOBISCO-a (Europske udruge industrija čokolade, keksa i slatkiša, Belgija), Daniel Bossel (Bosch Packaging Technology, Švicarska), Grégory Véricel (Chopin, Francuska), Joe DiGiacomo (Flynn Burner Corporation, SAD), Peter Otten (Steinhaus GmbH, Njemačka), Sonia Broglio (Brazil), Jeroen Demeurisse (Belgija) i dr.
Prijavite se što prije!
Ako želite ostati ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i spojiti ugodno s korisnim u predivnoj Puli, ovo je pravi događaj za Vas. Prijavite se danas jer je broj mjesta ograničen. Više informacija možete pronaći na conference.biscuitpeople.com.
 

Related Posts