Poslovni razgovori na sajmu Riga Food 2016

by Pekarski Glasnik

 

Riga Food 2016 najveći je prehrambeni sajam za prezentaciju trendova u sektoru prehrambene industrije, noviteta sa tog područja kao i ozbiljnih tvrtki koje žele pronaći nove poslovne partnere. Sajam se održava u periodu od 07.-10.09.2016. u Rigi, Latvija.

Više informacija o sajmu možete pogledati ovdje…
Europska poduzetnička mreža organizira međunarodne poslovne susrete na sajmu Riga Food 2016 koji će se održati od 9. rujna 2016.
Poslovni susreti u Rigi izvrsna su prilika za tvrtke koje žele saznati najnovija dostignuća u prehrambenim tehnologijama, te održati poslovne sastanke sa potencijalnim partnerima za transfer tehnologije ili prodaju proizvoda.
Također, bilateralni poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.
Sudjelovanje na poslovnim susretima se ne naplaćuje, a više informacija o događanju možete pronaći na: https://www.b2match.eu/rigafood2016

Kontakt osoba:
Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Related Posts