IBIE 2016., Međunarodni sajam pekarstva, 08.-11.10.2016., Las Vegas

by Pekarski Glasnik

International Baking Industry Exhibition je jedan od vodećih Američkih sajmova u pekarskoj industriji. Održava se u periodu od 8.-11. listopada 2016. u Las Vegasu, Nevada.
Ovaj sajam, koji se tradicionalno održava svake treće godine, posjeti preko 20,000 posjetitelja iz preko 100 zemalja diljem svijeta, što jasno govori o njegovoj važnosti. Upravo taj sajam mjesto je gdje se ideje, kreativnost i inovacija ujedinjuju, te se novi proizvodi predstavljaju javnosti. Uvid u nove tehnologije i načine proizvodnje, te uvid u nova znanja nisu jedine prednosti ovog sajma jer je moguća i interakcija sa drugim izlagačima te drugim pripadnicima pekarske industrije.
Više o sajmu možete saznati na web stranici sajma koju možete otvoriti ovdje…

 

Svi zainteresirani za posjet sajmu International Baking Industry Exhibition 2016 mogu se obratiti Trgovinskom uredu Američkog veleposlanstva u Zagrebu (putem e-mail adrese office.zagreb@trade.gov) kako bi postali članom službene delegacije i time stekli pravo na pogodnosti koje uključuju: 
• Popust na ulaznice za sajam (49.00$ nova cijena – 99.00$ bez popusta).
• Ekskluzivan pristup rezervacijama za određene međunarodne hotele domaćina, te popust na iste.
• Pristup International Trade Center i svim pripadajućim sadržajima, uključujući i privatnim sobama za sastanke, pristup bežičnom internetu, itd.
• Savjetovanje sa trgovinskim stručnjacima.
• Organizirani susreti sa kolegama iz struke i izlagačima.
Potrebno je napomenuti da članovi delegacije sami snose troškove puta i smještaja i trebaju samostalno podnijeti zahtjev za vizu otprilike mjesec dana prije samog puta.

 

Za procjenu putnih troškova i opcije smještaja pošaljite upit na info@pekarskiglasnik.com

 
Nadamo se kako ćete iskoristiti ovu iznimnu priliku i ujedno posjetiti predivne krajolike Nevade te kombinacijom ugodnog i korisnog ispuniti i više od očekivanog.

 

Ukoliko ipak niste u mogućnosti posjetiti sajam, a zainteresirani ste za suradnju s američkim tvrtkama, molimo da se javite Trgovinskom uredu Američkog veleposlanstva u Zagrebu kako bi Vam poslali popis izlagača i pomogli uspostaviti kontakte s odabranima. Više informacija o tome kako Vam naš ured može biti od pomoći možete pronaći i na web stranici http://zagreb.usembassy.gov/business.html.
 
 

Related Posts