Kvasac: Stručni skup pekara, Osijek 2012.

by Pekarski Glasnik

Kvasac d.o.o. i ove godine tradicionalno je ugostio svoje vjerne kupce na Stručnom skupu pekara u Osijeku od 14.-16.06.2012.

kvasac 14062012 skup pekara osijek

Uvodni, seminarski dio počeo je sa pozdravnom riječi direktora društva Kvasac d.o.o., Martina Haluseka, koji je predstavio nove kolege u Kvascu te riječ prepustio direktoru marketinga i prodaje Željku Kisiću, koji je ukratko najavio nove projekte te teme i prezentatore seminara:

– R.Turčin, dipl.ing, Kvasac d.o.o.: Gustal, pekarski dodaci sa smanjenim unosom soli;
– Spec.epidem. G.Petrović, dr.med. HZJZ: Javnozdravstveni aspekti unosa soli hranom
– Dr.sc.L.Pollak, dipl.ing, HZJZ: Povezanost soli s prehrambenim i zdravstvenim tvrdnjama
– Mr.sc. M. Kataleenić, dipl.ing, HZJZ:Sol, zdravlje i kruh u ravnoteži.

Nakon stanke za kavu i degustaciju prezentiranih proizvoda, nastavljeno je s:

– B. Marković, dipl.ing, HGK: Promjene na tržištu prehrambenih proizvoda ulaskom Republike Hrvatske u EU
– A. Smajlović, dipl.ing, Kvasac d.o.o.: Kastalia, tekući kvasac
– T. Popović, dipl.ing, Kvasac d.o.o.: Novosti u asortimanu nadjeva Kvasac d.o.o.
– D. Geršak, Pekarski glasnik: Prezentacija profesionalnog portala za pekare.

Nakon odrađenog seminarskog dijela slijedilo je opuštanje na terasi hotela uz utakmicu Hrvatska-Italija. rezultat je bio 1:1, ali nas to nije spriječilo da se nastavimo družiti u ugodnoj atmosferi.

Sutradan dio nas krenuo je u obilazak vinskih cesta, proizvodnje Belje i vinarije Josić uz degustaciju vina. drugi dio grupe koji se odlučio za team building imao je malo aktivniji dan uz bacanje potkova, streljaštvo, streličarstvo, a hrabriji su se primili vožnje u kvadu.

Naravno nakon ovoliko truda, rada i aktivnosti, slijedio je ručak na imanju Tri mudraca u Baranji, gdje smo probali čobance, gulaše, perkelt i domače kolače. A kako bi sve bilo još više u slast druženje su popratile tamburice.

Druženje smo nastavili na svečanoj večeri u hotelu Osijek, a tu se zabavljalo do ranih jutarnjih sati uz odličnu hranu, vina te grupu Prva liga.

Na žalost svemu lijepom dođe kraj tako da smo se i mi morali oprostiti sa našim dragim gostima sljedeće jutro. Kažu da je bilo dobro i da je sve štimalo. Da su se educirali, ugodno družili i ono najvažnije, relaksirali. Mi im vjerujemo i hvala im što nas prate i što su uz nas sve ovo godine. Vidjet ćemo gdje nas put vodi za dvije godine, do tada molim strpljenje za vas, a on nas obećanje da vas nećemo iznevjeriti.

Kvasac d.o.o. VKT

Related Posts