Intergrafika i Modernpak, 05.-07.06.2019, Zagrebački velesajam

by Pekarski Glasnik

Od 5. do 7. lipnja 2019. na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bienalni sajmovi INTERGRAFIKA,  međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.


 
Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji.
Sajam okuplja značajne svjetske proizvođače strojeva, uređaja i pribora za grafičku industriju te industriju papira i kartona, kao i pomoćnih materijala i gotovih proizvoda.
Ova specijalizirana priredba potiče razvoj informatičke, nakladničke i grafičke djelatnosti, industrije papira kao i cjelokupno poduzetništvo u ovoj gospodarskoj grani.
Uz izložbeni dio INTERGRAFIKA obiluje bogatim programom stručnih i pratećih događanja na kojem već tradicionalno sudjeluju i razmjenjuju svoja znanja i iskustva stručnjaci iz zemlje i inozemstva kao  i sami izlagači.
 
Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača – korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.
 
Još davne godine 1973. James Pilditch napisao je knjigu čiji je naslov postao sinonim za drugačiji pogled na ambalažu: "Tihi prodavač". Ambalaža, kaže Pilditch, kreativan je prodavač: upotrebljava se kako bi budila snove, emocije, a prodavala stvarnost.
 
Ambalaža je ujedno i jedan od najvažnijih čimbenika u plasmanu proizvoda jer "ambalaža prodaje proizvod".
 
Spoj ovih kompatibilnih djelatnosti  rezultira kvalitetnijom sajamskom ponudom i  većom razinom poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja grafičke industrije, ambalaže i pakiranja.
 
Sajmovi i danas, bez obzira na brzi razvoj marketinških medija i drugih modernih oblika poslovnog komuniciranja,  postaju sve značajniji za cjelovitu poslovnu komunikaciju. Osobni kontakt "licem u lice" je i dalje nezamjenjiv jer omogućava da se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti te dobiti i povratna informacija o proizvodu ili usluzi.
 
Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja poput KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS, TRGOFORTUNA, CRON, FRAVERO, GEA-DANA, PRINTING SOLUTIONS, itd. Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.
 
Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.
 
Sajmovi nude sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.
 
Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.
 
Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom.
 
MODERNPAK i INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.
 
Prezentacija renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, stručni skupovi s najaktualnijim temama iz branši, razmjena iskustava i znanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva, poslovni posjet iz regije te posebne pogodnosti za male i srednje poduzetnike.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Related Posts