Brašno – kruh ’19, 10. međunarodni kongres i 12. hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna, Osijek, 11.-14.06.2019.

by Pekarski Glasnik

Zadovoljstvo nam je najaviti 10. međunarodni kongres „Brašno-kruh“ 19 i 12. hrvatski kongres tehnologa žitarica „Brašno-Kruh“ 19. koji će se održati u Osijeku, od 11.-14.06.2019. godine.
Ove godine Kongres slavi svoj 10. međunarodni jubilej okupljajući brojne istraživače i stručnjake iz različitih dijelova svijeta, s glavnim ciljem da prikaže najnovija dostignuća u znanosti i tehnologiji žitarica. Program kongresa uključivat će plenarna i pozvana predavanja, usmene i poster prezentacije, stručne radionice, izložbu procesne i laboratorijske opreme, proizvode i publikacije žitarica.
Pozivamo vas da sudjelujete u znanstvenom i stručnom programu Kongresa i sudjelujete u društvenim događanjima koja će pružiti izvrsnu priliku za razmjenu ideja i iskustava s kolegama, te razgovarati o mogućnostima za umrežavanje i suradnju.
 

 

Radionice: U okviru kongresa Brašno Kruh 19, a u organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, održati će se tri radionice aktualne tematike kako slijedi:
1. Nacionalna strategija sprječavanja nastajanja otpada od hrane te novi alati u doniranju hrane;
2. Nova pravila za označavanje zemlje podrijetla glavnog sastojka hrane i
3. Kako sniziti glikemijski indeks proizvoda na bazi žitarica

 

 

Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje.

 


Važni datumi:
– 07.06.2019. – Rok za prijavu za sudjelovanje na kongresu putem interneta…


Veselimo se Vašem dolasku u Osijek!

Više informacija o kongresu pogledajte na www.ptfos.unios.hr/flour-bread/

Related Posts