HOTEL&GASTROTEH – Sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu, 26.09.-01.10.2023., Zagrebački velesajam

by Pekarski Glasnik

 

HOTEL&GASTROTEH – Sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu održat će se od 26.09.-01.10.2023. na Zagrebačkom velesajmu


Ovaj specijalizirani poslovni sajam za sve profesionalce iz HoReCa industrije pokazat će ono najbolje što se može naći na tržištu: namještaj, opremu, uređaje i inventar, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sustave za poslovanje u ovim granama. Također će biti prisutni i izlagači sa hranom i pićem, te će se na jednom mjestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najpropulzivnije privredne grane.


Sajam je namijenjen: hotelijerima, restoraterima, investitorima u turistički sektor, svim poduzetnicima i djelatnicima u ugostiteljsko-turističkom sektoru.

 


Gostovanja i prezentacije poznatih domaćih i inozemnih chefova, natjecanja barmena i barista, radionice izrade i ukrašavanja slastica,te ostala atraktivna stručno-prateća događanja, dodatni su motiv da sudjelujete ili posjetite sajam HOTEL & GASTROTEH na Zagrebačkom velesajmu.
 


Brojni izlagači i stručno popratna događanja čine ovaj termin nezaobilaznom i prvom destinacijom u opremanju Vašeg objekta, bilo da se radi o novom kapacitetu ili o redizajnu postojećeg.


Dnevna ulaznica na Sajam iznosi 7€, dok ćete ulaz za sve dane trajanja Sajma platiti 25€.
Želite li ući besplatno, najbolje je doći prvi dan Sajma, kad će paviljoni za posjetitelje biti otvoreni od 17 do 22 sati.
Sve ostale dane radno vrijeme Sajma bit će od 11 do 20 sati.

Za više informacija o  sajmovima u ovom terminu i događanjima na njima pratite web i mrežne stranice Zagrebačkog velesajma i svakako Facebook i Instagram stranicu sajma Hotel & Gastroteh, gdje će se detaljnije predstaviti izlagači Sajma.

Upišite u svoj kalendar termin 26.9. do 1.10. i vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija na web stranici Hotel & Gastroteh
 

Related Posts