10. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane, 16.-18.05.2016., Opatija

by Pekarski Glasnik
Profile

Hrvatska gospodarska komora, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske i supokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja, i ove  će godine organizirati Konferenciju o sigurnosti i kvaliteti hrane u RH.

Konferencija će se održati od 16. do 18. svibnja u Opatiji. Skup postaje neizbježno mjesto godišnjeg okupljanja za sve dionike u ovom sektoru, a ove godine svjedočit ćemo njegovu jubilarnom 10. izdanju.

Format događanja bit će jednak  kao i prethodnih godina – na Konferenciji će se okupiti predstavnici mjerodavnih tijela, znanstvenih i stručnih institucija iz RH, EU i SAD-a te subjekata u poslovanju s hranom kako bi se predstavile stručne novosti, raspravili dosad poduzeti koraci u području sigurnosti i kvalitete hrane te najavile daljnje aktivnosti.

Uz renomirane domaće stručnjake kao predavači će nam se i ove godine pridružiti istaknuti strani predavači. Tako ćemo uz predstavnika Uprave za zdravlje i sigurnost hrane Europske komisije (DG SANTE) imati zadovoljstvo poslušati predavanje predstavnika Misije SAD pri EU, na aktualnu temu Partnerstva za transatlantsku trgovinu i ulaganja (TTIP).

Prijave se primaju do 13. svibnja.

 

Related Posts