Svatovski magazin Antuna Ponoša

by Pekarski Glasnik

 

Ulazak u brak važan je i poseban trenutak u životu koji treba obilježiti na jedinstven način. Urednik i voditelj poznate HRT-ove emisije 'Kućni ljubimci' Antun Ponoš, dosjetio se kako da mladencima obogati njihov veliki dan i zakoračio je u novi poslovni angažman – pokrenuo je projekt Svatovski magazin.
 

Svatovski magazin je personalizirani časopis koji mladenci dijele svojim gostima u ponoć.

 

U časopisu gosti mogu saznati sve o mladenki i mladencu, o tome kako su se upoznali, koje su im zajedničke aktivnosti i hobiji te vidjeti kako su prošle djevojačka i momačka večer. U njemu su predstavljeni i kumovi te protokol vjenčanja – okupljanje gostiju tijekom dana, odlazak na vjenčanje u crkvu i vijećnicu te dolazak i svečani ulazak u svatovsku salu, uz zdravicu, prvi ples i veselu svatovsku atmosferu do 23 sata.


Ponoš je svoj Svatovski magazin predstavio i na sajmovima vjenčanja u Zagrebu i Novoj Gradiški, na kojima su budući mladenci pokazali veliki interes i pohvalili njegovu ideju i projekt.

 

Dani vjenčanja West gate (Izvor: Pekarski glasnik)
 

5. Sajam vjenčanja Nova Gradiška (Izvor: Svatovski magazin)

 

Dani vjenčanja, Family mall (Izvor: Svatovski magazin).


Svatovski magazin samo je jedan dio velike ponude kojom Ponoš i njegov tim mogu obogatiti i uveličati svadbenu svečanost.

 

Kontakt:
Svatovski magazin

Apon d.o.o., Domaćinovićeva 11, Zagreb
tel. 01 6600 209, mob. 098 9829 540
svatovskimagazin@gmail.com
 

Related Posts