Sudback 2019., Stručni sajam pekarstva i slastičarstva, Stuttgart, 21.-24.09.2019.

by Pekarski Glasnik

 

Sajam SÜDBACK, jedan od najpopularnijih i najvažnijih stručnih sajmova za pekarstvo i slastičarstvo, održat će se od 21.-24.09.2019. u Stuttgartu u Njemačkoj.

Sajam SÜDBACK spada među najvažnije i najpopularnije stručne sajmove pekarstva i slastičarstva, koji je posebno usmjeren na male i srednje velike proizvođače. SÜDBACK je idealna platforma za prezentaciju proizvoda i inovacija te za stručno informiranje i usavršavanje u području pekarstva i slastičarstva.
Na sajmu sudjeluje gotovo 700 izlagača koji svoje proizvode i usluge predstavljaju na 65.000 četvornih metara izlagačke površine u 6 sajamskih hala.

Ponudu sajma zaokružuje bogati okvirni program, koji uključuje i ogledno pripravljanje pekarskih i slastičarskih proizvoda.
Prošlo izdanje sajma posjetilo je gotovo 37.000 stručnih posjetitelja.

Područja izlaganja
Pekarski strojevi
Pekarska oprema
Peći
Rashladna i klimatizacijska tehnika
Sirovine
Smrznuta hrana
Poboljšivači
Strojevi za pravljenje sladoleda
Opremanje prodajnog prostora
Oprema za slastičarnice
Kava
Ambalaža
Slatkiši
Usluge
Stručne publikacije
 

Uspješna kombinacija tradicionalnog sajma i pratećeg programa profesionalnim posjetiteljima pruža brojne mogućnosti za dobivanje informacija o trendovima i novim proizvodima, kao i razmjenu znanja i iskustava s kolegama i stručnjacima.
 

 

Program posjete od 22.-24.09.2019….
NEDJELJA 22.09.2019.
Polazak u 6:00 sa Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku sa pauzama na putu. Dolazak u ULM i razgled gradskog središta kojim dominira najviši svjetski crkveni toranj katedrale Ulm Minster,Spomenik Albertu Einsteinu na mjstu njegove rodne kuće, Ribarska četvrt uz obalu Dunava sa slikovitim drvenim kućama i brojnim restoranima… Slobodno vrijeme za večeru u restoranu ili pivnici. Smještaj u hotel u okolici na putu prema Stuttgartu. Noćenje.
PONEDJELJAK 23.09.2019.
Doručak. Odlazak autobusom na sajam Südback. Boravak na sajmu prema dogovoru s grupom (radno vrijeme je od 9 – 18 sati). Poslije sajma odlazak u centar Stuttgarta i razgled gradskog središta. Slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.
UTORAK 24.09.2019.
Doručak. Odlazak na sajam i boravak na sajmu prema dogovoru. Povratak prema Zagrebu i dolazak u kasnim večernjim/noćnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:    1.750 kn
Cijena je rađena na bazi 35 putnika

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom visoke turističke klase
– 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3***
– voditelja putovanja
– osiguranje odgovornosti i jamčevine turističkih paket aranžmama
– troškove organizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE:
– doplatu za jednokrevetnu sobu: 550 kn


Sajamsku ulaznicu za sve putnike osigurava poduzeće IZO d.o.o., Žminj.
IZO d.o.o. je proizvođač strojeva i opreme za prehrambenu industriji i novosti u njihovoj ponudi možete pogledati na sajmu u hali: 9 /štand:  9D48.

Informacije i prijave: info@pekarskiglasnik.com, tel 01/2301-322, 098/612-857


Više informacija o sajmu pogledajte na službenoj stranici sajma:  https://www.messe-stuttgart.de/suedback/en/

Related Posts