Slatkopedija: Akcija #recimoimhvala

by Pekarski Glasnik

Fotografija: Slatkopedija


U suradnji s hrvatskim slastičarnicama, zasladit ćemo najsvečaniji dan pripadnicama hitnih službi

Teško je posljednjih dana pronaći nešto pozitivno u moru negativnih događaja koji su pogodili Hrvatsku i svijet. Ipak, u moru tužnih vijesti portal Slatkopedija i njena urednica Kate Bošković, donosi nam jednu ljepšu i vedriju:
Po uzoru na talijansku akciju #PerDireGrazie pokrenuli su i u Hrvatskoj sličnu akciju #recimoimhvala, kako bi našim junakinjama koje rade u hitnim službama i podnose najveći teret borbe protiv korona virusa zahvalili na onomu što rade. U suradnji sa slastičarnicama iz raznih dijelova Hrvatske, svim liječnicama i medicinskim sestrama, policajkama, ženama vatrogascima, magistrama farmacije i farmaceutskim tehničarkama, a koje namjeravaju uploviti u bračnu luku do kraja 2020. godine, darovat će svadbenu tortu.

Fotografija: Pixabay
 

Iako je slastičarima u ovom vremenu opće neizvjesnosti jako teško, ne znaju koliko će im vremena trebati da se oporave nakon svega ovoga niti hoće li se uopće uspjeti oporaviti, no ipak su se mnogi bez puno razmišljanja odlučili pridružiti ovoj akciji i zasladiti najvažniji dan onima koji se sada bore za naše sutra, za naše živote i zdravlje.
Iz Slatkopedije se zahvaljuju svima onima koji su se već pridružili akciji, kao i svima onima koji će tek postati dio ove slatke akcije.
Na svojim stranicama predstavit će one slastičarnice koje su odlučile biti dio akcije pa će na taj način mladenke same moći vidjeti o kojim se slastičarnicama i kojim gradovima radi te će se onda moći javiti, i nakon što sve ovo prođe, zasluženo uživati u svom danu i svojoj torti.


„Teška vremena u kojima se nalazimo ponovno su dokazala da smo složni kad je teško – nemojmo zaboraviti ostati zajedno i kad prođu teška vremena. Kada sve ovo prođe, kada korona nestane s naslovnica naših novina, a dječji smijeh se vrati u parkove i na ulice naših gradova, nemojmo zaboraviti one koji su nesebično dali sve od sebe kako bi ova kriza što brže prošla.
Zasladimo im najsvečaniji dan života i omogućimo im da im 2020. ipak ostane u lijepom sjećanju.“, poručuju iz Slatkopedije.


Sve slastičarnice koje su zainteresirane za sudjelovanje u ovoj akciji mogu se javiti na e-mail adresu kate.boskovic@slatkopedija.hr ili na društvene mreže Slatkopedije.

Izvor: Slatkopedija

 

 

Related Posts