Sajam vjenčanja Arena Zagreb, 03.-05.02.2017.

by Pekarski Glasnik

 

Najveća, najoriginalnija i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike u regiji, Sajam vjenčanja Zagreb, otvara vrata svim budućim mladencima i ljubiteljima vjenčanja od 3. do 5. veljače 2017. u Areni Zagreb!
Na Sajmu vjenčanja Zagreb koji se održava 19. godinu zaredom okupit će se brojni izlagači i pokazati ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Tijekom trodnevne manifestacije posjetitelje očekuje čak šest modnih revija etabliranih dizajnera te modnih kuća i salona vjenčanica, kao i atraktivan popratni sadržaj poput tematskih radionica, degustacija slastica, mogućnost sudjelovanja u humanitarnoj tomboli, uživanja u vrijednim nagradama i brojnim sajamskim popustima. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je mlada splitska glazbenica Ana Opačak koja otkako se pojavila u prvoj sezoni “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, gdje ju je upoznala šira publika osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Mlada glazbenica bit će i posebna gošća na gala modnoj reviji u sklopu događanja.
Stoga ako planirate izreći sudbonosno DA! – Sajam vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače 2017. godine pravo je odredište za vas!
 
Više informacija potražite na www.magazinvjencanja.hr

Related Posts