Lesaffre Adriatic: Kisela tijesta – Livendo

by Pekarski Glasnik

Kreativna inspiracija za inspirativnu kreaciju

Maštovit, inovativan i privlačan, LIVENDO namjerava potaknuti kreativnu sposobnost pekara kako bi im pomogla izvući najbolje iz kiselog tijesta.

LIVENDO je pokrenut strašću kako bi potaknuo maštu inovativnih pekara i ispunio očekivanja potrošača te ponudio jedinstveni vizualni i okusni potpis za pojedinačni pekarski proizvod.

Više od okusa, više razloga da ga volite!

Profesionalno i jednostavno
– Starteri
– Aktivno kiselo tijesto
– Devitalizirano kiselo tijesto
– Pripravci na bazi kiselog tijesta

AKTIVNO KISELO TIJESTO
Aktivno, živo kiselo tijesto proizvodi se fermentacijom brašna iz organskog uzgoja.
Spremno za uporabu u tekućem obliku, živa kiselo tijesto omogućuje pekarima izbjegavanje faze pripreme kiselog tijesta. Omogućuje dizanje tijesta i daje gotovom proizvodu posebnu aromatičnost svojstvenu za pekarske proizvode na bazi kiselog tijesta.

DEVITALIZIRANO KISELO TIJESTO
Devitalizirano kiselo tijesto, proizvedeno od fermentiranog brašna (pšenica, raž, pir, itd.), ne zahtijeva nikakvu pripremu i dodaje se izravno u mijesilicu.
Gotovom proizvodu daje posebnu aromu svojstvenu za određenu fermentiranu žitaricu. Može se koristiri u svim procesima izrade pekaraskih proizvoda.

PRIPRAVCI NA BAZI KISELOG TIJESTA
Zahvaljujući stručnosti u senzorskim analizama, Lesaffre je razvio formulacije na bazi kiselog tijesta sa sladom, organskim kiselinama, začinima, itd. Ovi pripravci koriste se za proširenje i raznolikost aromatskih profila u pekarskim proizvodima. Izravno se dodaju u zamjes kako bi gotovi proizvodi dobili jedinstven okus i boju.

 

______________________________________________________________________________

Više informacija na:

Lesaffre Adriatic d.o.o.| Prudnička 98, 10291 Prigorje Brdovečko | Tel: +385 1 3349 900 | Fax : +385 1 3397 669 | info.hr@lesaffre.com, www.lesaffre.hr

_____________________________________________________________________________

 

Related Posts