di-go mješavine za kruh – pravi hit u vašoj kuhinji

by Davorka

Lesaffre Adriatic, di-go kvasac & iskustvo koje je već osvojilo srca potrošača – di-go mješavine za kruh! Ovim proizvodom otvaramo potpuno novu kategoriju u maloprodaji, nudeći jedinstveno iskustvo pečenja krajnjem potrošaču i novoj generaciji zaljubljenika u kruh.

Di-go mješavine za kruh predstavljaju revoluciju u kućnom pečenju, omogućavajući svima, bez obzira na iskustvo, da s lakoćom pripreme svjež, domaći kruh. Ovaj inovativni proizvod kombinira našu strast prema pekarstvu s potrebama modernog potrošača za jednostavnošću i kvalitetom.

di-go gotova mješavina za fini domaći kruh
di-go gotova mješavina za multigrain kruh
di-go gotova mješavina za mediteranski kruh

Uz intenzivan marketing 360° koji uključuje snažne kampanje s vodećim influencerima na novom Instagram profilu, promocije na radiu i billboardima diljem zemlje uspjeli smo di-go mješavine učiniti neizostavnim dijelom svake kuhinje. Prvi smo na tržištu koji nude ovakvu razinu praktičnosti i vrhunske kvalitete krajnjim korisnicima.

Ove mješavine nisu samo za iskusne pekare; one su savršene za sve koji žele uživati u toplom, mirisnom kruhu iz vlastite pećnice. Svaka mješavina pažljivo je formulirana kako bi osigurala dosljedne, savršene rezultate svaki put. Bilo da pečete za obitelj ili prijatelje, di-go mješavine jamče da će vaš kruh uvijek biti hit.

Lesaffre Adriatic kontinuirano inovira kako bi zadovoljio potrebe suvremenih potrošača. Di-go mješavine za kruh su dokaz naše predanosti kvaliteti i izvrsnosti. S ponosom možemo reći da smo lideri u pružanju vrhunskog pekarskog iskustva kod kuće.

Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i otkrijte kako je lako postati pekar u vlastitom domu uz di-go mješavine za kruh. Za više informacija posjetite našu web stranicu ili nas pratite na društvenim mrežama.
www.digomjesavine.com
Instagram – @digokvasac
Facebook – @kvasacdigo
LinkedIn – Lesaffre Adriatic

Lesaffre Adriatic – Vaš partner u inovacijama i kvaliteti u pekarstvu.

Related Posts