Kvasac d.o.o. mijenja naziv u Lesaffre Adriatic d.o.o.

by Pekarski Glasnik


Kvasac d.o.o. dio je Lesaffre grupe još od 2000. godine i jedan je od najznačajnijih proizvođača i dobavljača pekarskih sirovina u regiji. Lesaffre grupa zapošljava preko 10.500 djelatnika globalno kroz 80 podružnica i 44 Pekarska centra u 50 zemalja svijeta, ostvarujući pritom promet od 2 milijarde eura.

„Početkom svibnja 2019. godine Kvasac je postao Lesaffre Adriatic d.o.o. Izmjenom naziva tvrtke unificiramo se u identitetu s našom grupacijom, čime želimo biti direktno prepoznati kao globalni ključni igrač na području pekarstva u Hrvatskoj i Adriatic regiji. “, izjavio je Predsjednik uprave Halusek.

Promjenom imena doći će i do mijenjanja web adrese, koja će sada glasiti www.lesaffre.hr, kao i email adrese za komunikaciju, koja je po novome adriatic@lesaffre.com. Ostali elementi, kao što su adresa društva i porezni broj, ostaju nepromijenjeni.

Novim nazivom tvrtka nastavlja uspješno predstavljati snagu grupacije, ulijevati dodatno povjerenje poslovnim partnerima i jačati suradnju s njima.

 

O Lesaffre
Kao globalni ključni igrač u kvascima i fermentaciji, Lesaffre kreira, proizvodi i prodaje inovativna rješenja za pekarske proizvode, okus hrane, ljudsko zdravlje i biotehnologiju. Obiteljska tvrtka rođena u Sjevernoj Francuskoj 1853. godine, sada je multinacionalna i multikulturalna tvrtka, Lesaffre je u svom djelovanju posvećen što boljem očuvanju i brizi za naš planet.U bliskoj suradnji sa svojim klijentima i partnerima, Lesaffre sa 10.500 djelatnika djeluje globalno kroz 80 podružnica i 44 Pekarska centra smještenih u 50 zemalja svijeta, te ostvaruje promet od 2 milijarde eura.

Više informacija na www.lesaffre.com; www.lesaffre.hr

 

Related Posts