Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam, 23.-24.04.2015., Poreč

by Pekarski Glasnik

Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam
od 23.04.2015 do 24.04.2015, Poreč

2015 kupujmo hrvatsko

Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine provođenja akcije Kupujmo hrvatsko, ove godine i kroz specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam. Projekt će se održati 23. i 24. travnja 2015. na 2.500 četvornih metara u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.
U sajamskom ozračju domaći proizvođači predstavit će svoje proizvode i usluge kroz nekoliko tematskih područja definiranih prema potrebama hotela, ugostitelja te ostalih  pružatelja smještaja i drugih usluga u turizmu.
Ciljevi projekta Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam kroz izravno umrežavanje proizvođača i krajnjih kupaca – nuditelja usluga u turizmu kroz izložbu hrvatskih proizvoda u sajamskom ozračju i kroz B2B susrete, identificiranje prepreka i pronalaženje rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu kroz panele i prezentacije te educiranje najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda:
•     Potaknuti kvalitetniju suradnju i bolji plasman domaćih proizvoda na domaćem tržištu
•     Utjecati na konkurentnost hrvatskoga gospodarstva
•     Utjecati na to da turizam postane nositelj hrvatskog identiteta kroz ponudu hrvatskih proizvoda
•     Čuvati postojeća i otvarati nova radna mjesta
•     Promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta
Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati, degustirati, ali i kupiti te poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.
Ulaz je besplatan.

Related Posts