Kul IN: Međunarodni tjedan talijanske gastronomije

by Pekarski Glasnik

“Kulinarske razglednice iz Parme, UNESCO-ovog grada kreativne gastronomije”

Neraskidiva veza tradicije i suvremenosti priča je o uvijek inovativnoj i kreativnoj talijanskoj kuhinji.

Budite s nama dio svečanosti Međunarodnog tjedna talijanske gastronomije koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj, u partnerstvu Talijanske ambasade, Talijanske gospodarske komore, Talijanskog kulturnog Instituta, Talijanske kulinarske akademije ALMA i Kulinarskog Instituta Kul IN.

 

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije svečanost je koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta. Zajedničko slavlje i promocija talijanske kuhinje, vina, slastica te ostalih vrhunskih proizvoda gurmanske Italije rezultirala je nebrojenim izložbama, degustacijama, kulinarskim showovima i predstavljanjima najnovijih gastronomskih trendova ove svjetske kulinarske prijestolnice.
Kulinarski show vodit će poznata talijanska chefica ISA MAZZOCCHI, čiji restoran La Palta je nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a Fabio Amadei, profesor povijesti i kulture talijanske gastronomije, Talijanske kulinarske akademije ALMA, predstavit će magičnu vezu Emilie-Romagne, skladatelja Giuseppe Verdia i umjetnosti kuhanja.

VRIJEME KULINARSKOG SHOWA: srijeda 22.11.2017., od 15 do 18 sati
MJESTO DOGAĐANJA: Kulinarski Institut Kul IN, Capraška ulica 12, 44 010 Sisak

Prijave za kulinarski show “Kulinarske razglednice iz Parme, UNESCO-ovog grada kreativne gastronomije” otvorene su do ponedjeljka 20. studenog, a individualna snimanja i intervjui sa cheficom Isom Mazzocchi mogu se dogovoriti u srijedu i četvrtak, 22.i 23. studenog od 10 do 12 sati.

NAJAVA
Chefica Isa Mazzocchi također će pripremiti kulinarski show otvoren za javnost u četvrtak, 23.11.2017. do 19 do 21 sat. S time da će autobusi voziti s Glavnog autobusnog kolodvora u Zagrebu za Kulinarski Institut Kul IN (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak) s perona 502 od 17.30 – 17.45 kada kreće za Sisak. Predviđeno vrijeme dolaska je 18.45. Isti autobus će posjetitelje i vratiti natrag u Zagreb, predviđeno vrijeme polaska iz Siska je 21.00 sat. Dolazak na radionicu i korištenje prijevoza autobusa može se prijaviti na mail: info@kulinst.com.

Kontakt za daljnje informacije: Barbara Tomečak, barbara@kulinst.com
Kontakt broj:  +385 44 538 880

Zahvaljujemo unaprijed i veselimo se Vašem dolasku!

 

Related Posts