IREKS na sajmu IBA 2015. : “Spoj tradicije i trendova”

by Pekarski Glasnik

IREKS na sajmu iba 2015.

Ireks iba 2015

“Spoj tradicije i trendova” – to je moto našeg nastupa na sajmu iba 2015 koji se održava u Münchenu. Od 12. do 17. rujna na našem štandu predstavit ćemo širok raspon kreativnih ideja za proizvode – naš uzbudljiv svijet tradicionalnih i modernih pekarskih proizvoda oborit će vas s nogu.
Bez obzira jesu li u pitanju slatki ili slani, kvadratni ili okrugli, klasični ili trendi, današnji kruh i pekarski proizvodi raznolikiji su nego ikad prije. Uglavnom su društveni mediji izvor pojedinih ideja i mjesto gdje davno zaboravljeni proizvodi u kombinaciji s drugim sastojcima opet zasjaju novim sjajem.
Inspirirani trenutnim gastronomskim trendovima, predstavljamo novi pogled na pekarske proizvode, a koji se zasniva na modernim sastojcima, novim okusima ili neobičnim kombinacijama. Kao što je to inače slučaj s IREKS-om, naši se proizvodi osobito ističu svojom raznolikošću i prilagodljivošću. Stoga ne čudi što se uz pomoć naših kreativnih receptura tradicionalni pekarski proizvodi mogu u trenutku pretvoriti u trendi slatki međuobrok.
Čekaju vas ne samo nove pekarske slastice, nego i nove vrste kruhova i peciva. Znanje i iskustvo koje crpimo iz 160 godina duge povijesti tvrtke opet su povezani s novim idejama o proizvodima. Trendi sirovine i ideje iz različitih zemalja pekarnicama omogućavaju raznolikost. U kombinaciji s tradicionalnim sirovinama, sladom i kiselim tijestom, one pružaju nenadmašnu raznovrsnost okusa te nove varijante pekarskih proizvoda.
Ali prije svih novi proizvoda moraju se poštivati klasici. Kao i dosad, na ovom sajmu ponovno predstavljamo dobro poznate i iskušane proizvode koji će obogatiti svaku košaru u pekarnici.
Na našem štandu imat ćete priliku kušati naše pekarske delicije. Usto, moći ćete se proviriti preko ramena naših majstora pekara i slastičara te ugrabiti savjet kako zadiviti svoje kupce kvalitetnim proizvodom u kombinaciji s posebnim oblicima i načinima prezentacije.
Pozivamo vas da nas posjetite na našem štandu br. 330 u dvorani B4 i uz nas otkrijete raznolikost tradicionalnih i trendi pekarskih proizvoda.

ireks logo

Related Posts