Forum zagrebačkih ugostitelja 12.11.2020. u virtualnom obliku

by Pekarski Glasnik


Usprkos kompleksnoj pandemijskoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja 2020. održat će se 12.11.2020. godine od 09 do 17 sati u virtualnom obliku s live prijenosom iz Hotela Dubrovnik.

Ugostitelji još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima i u virtualnom obliku donose sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, komuniciraju svoje zahtjeve i potrebe obzirom na nove pandemijske okolnosti i još jednom pokazuju otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba.
U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu „Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti“ te „Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike“. Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju.
Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju, jer će svoja iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti – uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

 

Cijeli program kao i link za prijenos uživo dostupni su na službenoj stranici Foruma.
 

Related Posts