FILM FOOD FESTIVAL, 11.-20.09.2015., Zagreb, Zrinjevac

by Pekarski Glasnik

FILM FOOD FESTIVAL, Zagreb, Zrinjevac

FilmFoodFestival 2015

Coca-Cola FOOD FILM FESTIVAL Zagreb 2015. održat će se od 11.-20.09.2015.

FOOD FILM FESTIVAL Zagreb ljetni je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

Coca cola FOOD FILM FESTIVAL Zagreb 2015 sastoji se od prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana/bistroa/slastica, vinoteka, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

Uz zanimljivo iće i piće po izrazito povoljnim cijenama te najpoznatije foodie filmove, na FFF-u održavat će se i kulinarske i vinske radionice, gastro promocije te gostovanja poznatih svjetskih chefova i glumaca iz nekih od prikaznih filmova…

Svi posjetitelji doživjet će višeosjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremati hranu koja se priprema i na velikom platnu.

Ulaz na FFF Zagreb u potpunosti je besplatan, a više informacija o programu saznajte na www.foodfilmfestival.hr

Datumi: 11.-20. rujna 2015.
Radno vrijeme gastro kućica: 11h-23:30h
Projekcije filmova: 21h

Related Posts