Kuhinje po mjeri

by Pekarski Glasnik

Prednosti kuhinja po mjeri
Kupili ste novi stan ili ste si izgradili novu kuću? Na red je došlo unutarnje uređenje – uređenje koje svi jedva čekamo i kojem se najviše veselimo. Mislite da je to jednostavan zadatak? Važete da li kupiti namještaj po mjeri ili standardni namještaj koji se prodaje na svakom koraku? U današnjem članku pokazati ćemo Vam koje su to sve prednosti kupnje kuhinje po mjeri budući da je kuhinja srce svakoga stana/kuće – mjesto gdje provodimo jako puno vremena, družimo se, kušamo hranu.

Prednost broj 1 – Maksimalna iskoristivost prostora
Kupnjom kuhinje po mjeri iskoristiti ćete svaki milimetar Vašeg stana/kuće. Sve će biti uklopljeno i prilagođeno Vašem prostoru, obliku i dimenzijama. Naprimjer ako imate predviđen prostor za kuhinju u obliku slova U – majstori će Vam napraviti kuhinju u obliku slova U. Nigdje u trgovini nećete pronaći kuhinju u obliku slova U. Posebice ako imate manji stan – zbog skučenosti prostora svakako si kupite kuhinju po mjeri. Uz kuhinje po mjeri dobivate maksimalno prostora za pohranu, tako da Vam se neće dogoditi da mikrovalnu pećnicu držite na frižideru ili samo kuhinji. Svaki uređaj ima svoje spremište za pohranu.

 

Prednost broj 2 – 3D vizualizacija
Prije same izrade kuhinje majstor će Vam kreirati 3D vizualizaciju Vaše buduće kuhinje, postaviti elemente po želji, dodati boju po želji kako biste što realnije mogli vidjeti kako će Vaša kuhinja izgledati kada se izradi. Prije same 3D vizualizacije – majstor će posjetiti Vaš prostor predviđen za kuhinju, napraviti točne izmjere i tlocrt prostora. Zaboravite na kupovinu kuhinje napamet. Ovdje se ništa ne prepušta slučaju i sve se radi u milimetar.

Prednost broj 3 – Dugotrajna kvaliteta
Kuhinje po mjeri izrađuju se od najkvalitetnijih materijala i njihov vijek trajanja je kud i kamo duži u odnosu na serijske kuhinje koje se štancaju u milijunima primjera. Danas se kuhinje mogu izraditi od iverala, medijapana, punog drveta ili akrila. Savjetujemo Vam da odaberete onaj materijal koji je najzahvalniji i najotporniji na habanje. Uz pravilno održavanje kuhinje po mjeri, njezin vijek može trajati više od 20 godina.

Prednost broj 4 – Montaža stručnjaka
Nakon izrade kuhinje preostaje montaža. Ukoliko kupujete serijsku kuhinju, montažu morate izvršiti sami ili pronaći nekoga majstora koji će Vam u današnja vremena uzeti popriličnu svotu novca za samo montažu. Prilikom izrade kuhinje po mjeri montaža stručnjaka Vam je uključena u cijenu. Na Vama ostaje da samo upalite štednjak i pripremite si neko omiljeno jelo.

Iz navedenoga vidite koje su to sve prednosti kuhinja po mjeri. Stoga dobro odvagnite prije same kupovine kuhinje. Nekada je bolje dati i malo više novca pa imati sve prema svojim zamislima vrhunske kvalitete, nego u startu proći jeftinije, pa za koju godinu iznova kupovati novu kuhinju loše kvalitete.
 

Related Posts