14. Sajam HORECA OPREMA, Beograd, 22.-25.02.2018

by Pekarski Glasnik

 

 

Beogradski sajam:
SAJAM TURIZMA
H
ORECA – SAJAM UGOSTITELJSKE OPREME
BEOWINE – SAJAM VINA


14. Međunarodni Sajam opreme za ugostiteljstvo – HORECA OPREMA, održat će se od 22.-25.02.2018. na Beogradskom sajmu. Ova manifestacija će zajedno sa 40. Međunarodnim sajmom turizma i 9. Međunarodnim sajmom vina – BEOWINE, prema predviđanjima, ugostiti više od 1.300 izlagača i više od 75000 posjetitelja.

"Budite tamo gdje svi očekuju da vas pronađu" moto je pod kojim će se održati ovogodišnja HORECA. To je bio dovoljan razlog da se na sajam prijavi više od 80 izlagača iz raznih zemalja, koji će predstaviti profesionalnu ugostiteljsku opremu i druge proizvode i usluge iz svoje ponude (poduzeća koja se bave proizvodnjom i prodajom hotelskog i ugostiteljskog namještaja; opreme za kuhinje, restorane i barove; distributere posteljina, sredstava za čišćenje; proizvođače hrane i pića…).

Prezentacije izlagača upotpunit će bogati prateći program sajma, od poslovnih susreta, predavanja, konferencija i prezentacija, što sve doprinosi jedinstvenom, spektakularnom događaju koji svakako trebate posjetiti…


Program posjete sajmu od 22.-23.02.2018. ..

ČETVRTAK, 22. 02. 2018.
Polazak sa Autobusnog kolodvora u 6:30 sati. Vožnja autobusom prema Beogradu. Po dolasku slijedi razgled grada sa lokalnim vodičem: KALEMEGDAN, TERAZIJE, HRAM SVETOGA SAVE, SKUPŠTINA… Slobodno vrijeme. Smještaj u hotel i kraći odmor. U večernjim satima odlazak u staru boemsku četvrt Skadarliju. Večera u tradicionalnom restoranu-kafani uz „cigansku“ muziku. Noćenje.

PETAK, 23. 02. 2018.
Doručak. Odlazak na Beogradski sajam (SAJAM TURIZMA, UGOSTITELJSKE OPREME I VINARSTVA). Organizirana prezentacija bogate palete proizvoda turskog proizvođača Polen food. Boravak prema dogovoru s grupom. Povratak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:         750 kn
Cijena je rađena na osnovi 30 osoba.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
–    Prijevoz turističkim autobusom
–    1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*** (HOTEL ELEGANCE)
–    Tradicionalnu večeru u restoranu TRI ŠEŠIRA i sl.
–    Razgled Beograda sa vodičem
–    Sajamsku ulaznicu
–    Pratitelja putovanja
–    Osiguranje odgovornosti i jamčevine turističkih paket aranžmana
–    Troškove organizacije

MOGUĆNOST DOPLATE ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 80 kn

Informacije i prijave: info@pekarskiglasnik.com, tel 01/2301-322, 098/612-857

 


 

Related Posts