Zagreb VINOcom 2023. 16. međunarodni festival vina i kulinarstva, 30.11.-03.12.2023.

by Pekarski Glasnik


 

Zagreb VINOcom 2023., 16. međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se od 30.11.-03.02.2023. u hotelu Esplanade Zagreb.

Ova iznimna manifestacija održava se po šesnaesti puta sa ciljem afirmacije vinogradarsko – vinske djelatnosti, proizvođača vina, proizvođača hrane i turizma.
Ove godine festival se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Grada Zagreba te okuplja rekordan broj izlagača.

Uz brojne izlagače koji će svoja vina predstaviti na štandovima, održat će se i brojne vinske radionice na kojima će se moći kušati vrhunska hrvatska, ali i rijetka i ekskluzivna vina iz inozemstva, sve pod vodstvom vrhunskih hrvatskih sommeliera i drugih vinskih stručnjaka.
Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 eura, a može se kupiti na ulazu na Festival u hotelu Esplanade. Organizatori napominju kako ulaznica kupljena (u pretprodaji ili na ulazu) za četvrtak (30. studenoga) ili petak (1. prosinca) vrijedi i za zadnji dan Festivala – nedjelju (3. prosinca). Sva četiri dana – četvrtak, petak, subotu i nedjelju – festival će biti otvoren od 11 do 18 sati.
 

Više informacija na stranicama festivala: vino.com.hr

Related Posts