di-go mješavine za kruh: NOVO!

by Pekarski Glasnik

Nove di-go mješavine za kruh pripremi kruha i peciva daju novu dimenziju. Nije ih potrebno mijesiti, samo promiješati s kvascem i ispeći. U svakom je pakiranju gotovih mješavina za kruh i di-go kvasac od 7 grama kako bi ‘ready to make bread kit’ bio zaista to – praktičan i jednostavan način za pripremu pravog artisan kruha u domaćinstvu.
Proizvodi nose oznaku 100 % vegan i razvijeni su u suradnji s nutricionistima.

_________________________________________________________________

U ponudi su tri vrste di-go mješavina za kruh

____________________________________________________________________________

Gotova mješavina za fini domaći kruh omogućava bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha koji će nas svojim mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo, a k tome je izvor bjelančevina i vlakana te ne sadrži E-brojeve.

________________________________________________________________

Za ljubitelje laganijih, ali istovremeno aromatičnih i bogatih okusa, tu je gotova mješavina za mediteranski kruh i pizze, također bez aditiva i konzervansa.

________________________________________________________

Gotova mješavina za multigrain kruh donosi novo iskustvo pripreme domaćeg kruha, a zahvaljujući sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa može obogatiti nutritivnu vrijednost svakog jela. Multigrain kruh nema aditive ni konzervanse, a bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.

________________________________________________________________

Uz nove di-go gotove mješavine za kruh, u samo tri koraka – uspi, promiješaj, ispeci – možete uživati u savršenom domaćem kruhu čak i do pet dana. S mješavinama za kruh di-go čarolija nastupa bez čekanja, dok je okus tradicije postojan zahvaljujući autentičnom kiselom tijestu.

Više informacija o receptima i gdje kupiti potražite na web stranici www.digomjesavine.com


___________________________________________________________________________

 

_________________________________________________________________

Related Posts