Kvasac d.o.o.: 140 godina postojanja

by Pekarski Glasnik
Profile

Tvrtka Kvasac d.o.o. osnovana je 1876. godine u Savskom Marofu (pored Zaprešića). Jedini smo domaći proizvođači kvasca na području Rep. Hrvatske i regije. Tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom kvasca za domaćinstva te kvasca i pekarskih dodataka za industriju i pekare.

Naj prepoznatljiviji brand je di-go koji je već dugi niz godina vjeran saveznik svakog kruha, peciva, krafne ili bilo kojeg kolača od dizanog tijesta.

Ponosni smo na kvalitetu svojih proizvoda i tradiciju koju su prepoznali svi koji su se po profesiji ili ljubavi za pečenje susreli s dizanim tijestom.

Tvrtka Kvasac d.o.o. konstantno ulaže u unapređenje kvalitete kroz svoj centar za praćenje kvalitete, u konstantan razvoj novih proizvoda prateći tržišne trendove kroz svoj primjenski centar za Razvoj proizvoda. Sigurnost, dosljednost i kvaliteta naših proizvoda naša je glavna nit vodilja kroz sve ove godine.


Naša misija će i dalje ostati stvaranje visokokvalitetnih proizvoda za cjelokupnu pekarsku industriju u vidu kvasca, pekarskih dodataka, nadjeva i slastičarskih proizvoda, a vizija ostati vodeća kompanija na području regije kroz konstantne inovacije, edukacije naših djelatnika, kupaca i potrošača. Želimo pekarskoj industriji i domaćinstvima uz vrhunske tehnologe pružiti rješenje za sve buduće situacije te idejama i inovacijama razvijati tržište i otvarati nove mogućnosti. Održati i unaprijediti povjerenje potrošača koje gajimo preko 140 godina. A budućnost je tek pred nama…

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svakom pekaru koji u svoj krajnji proizvod primjenjuje naše sastojke i svakom ljubitelju kuhanja koji svoja peciva i kolače diže di-go kvascem, a mi obećajemo da ćemo pružiti svakom kupcu bilo da je riječ o pekarskoj industriji, manjoj pekari ili domaćinstvu kvalitetan i siguran proizvod te na taj način održati zadobiveno dugogodišnje povjerenje.

Hvala vam.

Djelatnici tvrtke Kvasac d.o.o.

Related Posts