Kompanija Tešić: Proslava 15 godina suradnje s Backaldrinom

by Pekarski Glasnik

KOMPANIJA TEŠIĆ proslavila je 18.09.2010. petnaestu godišnjicu uspješne suradnje s austrijskom tvrtkom Backaldrin, ugostivši 150 gostiju iz Austrije, Hrvatske…

Svečanost je otvorio gospodin Enio Jugovac, načelnik općine Kaštelir. Posebno je naglasio  uspješan razvoj Kompanije Tešić koja je značajno pridonjela razvoju i profiliranju poslovne zone Labinci.

Vlasnik Backaldrina, gosp. Augendopler Peter emotivno je i nostalgično opisao razvoj odnosa i  suradnje s Kompanijom Tešić. Osvrnuo se na početak i prvi razgovor s gospođom Tešić na sajmu u Welsu 1995. godine. Naglasio je sličan razvojni put Kompanije Tešić sa razvojem vlastite obiteljske kompanije. Krenulo se vrlo skromno, ali velikim zalaganjem, upornošću, dobrim procjenama i korektnim odnosima prema suradnicima, kupcima i partnerima razvili su se do sadašnjeg respektabilnog poslovnog subjekta. Posebno je podvućeno da je su međusobni poslovni i prijateljski odnosi izvrsni što će sigurno osigurati daljnji razvoj i prosperitet.

 

 

Nakon uvodnih govora, u ugodnom ambijentu gosti su uživali u bogatoj ponudi hrane i pića  i dobroj muzici (dva sastava koji su se izmjenjivali)  koja je pridonjela dobrom raspoloženju. Plesalo se i pjevalo gotovo cijelu večer.

Plesačima se na plesnom podiju pridružio i “Kornspitz“ – zaštitni znak Backaldrina.


 
 Vrhunac svečanosti bio je veličanstveni vatromet.
 
 
Gospođa Ljubica i gospodin Nedjeljko uspjeli su savršenom organizacijom osigurati ugodnu atmosferu i dobro raspoloženje unatoč ružnom vremenu, vjetru i obilnoj kiši.

 

Related Posts