Hotel & Gastroteh, 22.-26.02.2017., Zagrebački velesajam

by Pekarski Glasnik

 

HOTEL&GASTROTEH
9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija, od 22. do 26. veljače 2017. godine na Zagrebačkom velesajmu


 
Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.
 
Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

 
Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namijenjen širokoj publici.
 
Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program, pa posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:
– Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
– Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
– Pizza show – prezentacija cjelokupnog procesa pripreme najfinijih pizza
 
I ove godine za vas će spravljati jela najbolji hrvatski kuhari. Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.

 
Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustira jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).
 
U istom terminu održava se i Zagrebački sajam Nautike. Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.

 

Radno vrijeme sajmova je od 10,00 do 19,00 sati, a otvoreni su do nedjelje, 26. veljače. 2017.
Cijena ulaznice je 25 kuna, za umirovljenike 10 kuna, a đake i studente ulaz je  besplatan.
Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za sajam sa istom se taj dan mogu besplatno voziti ZET-om.
Za vrijeme trajanja sajmova parking (uključujući i Istok) oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.
 
Veselimo se susretu sa Vama!

Related Posts