15. Zagreb Vinocom 2021, međunarodni festival vina i kulinarstva, 26.-27.11.2021. OTKAZAN!

by Pekarski Glasnik


15. Zagreb Vinocom 2021, međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se 26. i 27.11.2021. u hotelu Esplanade Zagreb
OTKAZAN!

Ova iznimna manifestacija organizira se jubilarni petnaesti put sa ciljem afirmacije vinogradarsko – vinske djelatnosti, proizvođača vina, proizvođača hrane i turizma.
Festival se svojom profesionalizmom uspio nametnuti kao vodeća manifestacija iz domene enogastronomije u ovome dijelu Europe po mišljenju struke i medija. Godine 2019 polučen je značajan uspjeh, te se svrstao u sam vrh sličnih manifestacija u Europi. Na Festivalu je izlagalo više od 300 izlagača iz Hrvatske i svijeta, a za dva dana posjetilo ga je preko 8.000 posjetioca i preko 260 novinara iz Hrvatske i Svijeta.
Festival se organizira u skladu sa epidemiološkim mjerama na dan održavanja. Festival tradicionalno svake godine ima humanitarnu akciju.
Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.
Ovogodišnja će se priredba održati na površini preko 3000 m2, okupit će izlagače proizvođače i trgovce: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.
 

Više informacija na: https://www.facebook.com/ZgVinoCom/

Related Posts