14. Dani hrvatskog kulinarstva, Varaždinske Toplice, 06.-10.12.2021.

by Pekarski Glasnik


"Dani Hrvatskog kulinarstva" središnja je nacionalna kulinarska manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva Turizma,

 

Ove godine Hrvatski kuharski savez organizira 14. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva koje će se održati od 06.-10.12.2021. u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Cilj manifestacije je kroz natjecanja, edukativne radionice, okruglim stolovima i umrežavanjem popularizirati kuharsku i slastičarsku struke, poticati izvrsnost i napredak kuhara i slastičara, doprinijeti stvaranju kvalitetne stručne radne snage, poticati interes za deficitarna zanimanja, podizati kvalitetu ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, te afirmaciju kuharske i slastičarske struke, promociju kulinarskih majstora te hrvatskih namirnica i gastro proizvoda i jela hrvatske kulinarske baštine.

Na Danima hrvatskog kulinarstva nas očekuje:

  • Bocuse d’Or – Croatia – kvalifikacijsko natjecanje za Bocuse d'Or Europe
  • 12. natjecanje učenika Kamelija kup
  • 9. Državno prvenstvo slastičara…
  • 14. Državno prvenstvo kuhara i

brojne besplatne kulinarske radionice za sudionike i sve zainteresirane tijekom svih dana manifestacije
 
Manifestacija je namjenjena prvenstveno kuharima i slastičarima željnim prikazati svoja znanja u natjecateljskim kategorijama, dodatno se educirati putem radionica kao i proširenju poznanstva s kuharima i slastičarima iz ostatka Hrvatske.


Opće informacije, propozicije i prijavnice za sudjelovanje na Danima Hrvatskog kulinarstva možete preuzeti na stranicama Hrvatskog kuharskog saveza…

 

Izvor: HKS
 

Related Posts