PIK d.d. Rijeka: NOVO u ponudi – Fini domaći kruh, baš kao nonin…

by Pekarski Glasnik

Čast nam je predstaviti i ponuditi Vam novi kruh naše piko radionice, pripremljen s ljubavlju i ručno, kao nekada… Dođite u naše Piko trgovine i za samo 9,99 kn isprobajte Fini domaći kruh 700g produžene svježine, koji je pečen u kalupu, kao doma, baš onako kao što su ga pravile naše

Proizveden ručnom izradom iz jednog komada tijesta, Fini domaći kruh fermentira u kalupu nakon čega se sječe ručno na dvije polovice. Nakog toga se peče i čuva kao dupli kruh do samog trenutka prodaje, što mu osigurava dužu svježinu. Osim svježine, poseban je i zbog velike elastičnosti sredine, zbog čega je uvijek sočan, te primamljive hrskave kore.

 

PIKrijeka fini domaci

Puno ruku i truda je potrebno da se dođe do kruha na našim stolovima. Bogate plodove žitarica mlinari brižno melju u brašno kojeg naši vrijedni pekari mijese i pretvaraju u mirisni, topli kruh raznih vrsta i oblika. PIK Rijeka kao najveći domaći, riječki proizvođač kruha, proizvodi 400-tinjak vrsta uvijek svježih i ukusnih pekarskih proizvoda. Pečen u raznoraznim oblicima, ali uvijek dobar i neizbježan, čuveni riječki kruh. Dok birate kruh, sjetite se koliko je truda i ljubavi uloženo u dobar kruh, a dobar kruh zalog je sretnog dana.

PIK se brine da kruh na našim stolovima bude što kvalitetniji što i jamči svojim certifikatima kvalitete ISO 9001 i 22000, IFS, te certifikatima „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“. Kontrola kvalitete koja se odnosi na kontrolu sirovina, procesnu kontrolu te kontrolu gotovih proizvoda, garantira kontinuiranu kvalitetu piko kruha.

Tradicija kao recept uspjeha
Gdjegod je to bilo moguće, zadržali smo recepte naših nona.
I tako već preko 68 godina, iz jutra u jutro, iz dana u dan, po suncu, buri, kiši i snijegu… ponosimo se time i nastavljamo.


PIK  rijeka logo

Related Posts