Cook Hub: prva coworking kuhinja u Hrvatskoj

by Pekarski Glasnik

 

Radite super slastice, kolače i kekse, želite se baviti njihovom proizvodnjom te ih prodavati, ali nemate uvjete i prostor za proizvodnju? To vas od sada više ne bi smjelo sprečavati da napokon ostvarite svoje snove. Zahvaljujući mladoj i poduzetnoj, 26-godišnjoj Josipi Bračanov, u Zagrebu je otvorena prva hrvatska coworking kuhinja koja nudi cjelovito rješenje za food startupove.
…a sve je počelo prije pola godine kad je Josipa jednom prilikom pripremila zdrave chia pudinge. Kako su se svidjeli onima koji su ih degustirali, a u trgovinama nije bilo kupiti takvih gotovih zdravih pudinga, počela je istraživati što je potrebno da se jedan prehrambeni proizvod plasira u trgovine. Pričajući s malim proizvođačima, shvatila je da je najveća prepreka većini nedostatak profesionalne kuhinje koja udovoljava svim tehničkim uvjetima i propisima. Rodila se ideja za prostorom koji je adekvatan za proizvodnju, ali povoljniji od ostalih profesionalnih kuhinja koje se mogu unajmiti. I tako se prije nekoliko mjeseci ideja realizirala u prvu coworking kuhinju u Hrvatskoj – Cook hub.


Cook hub je prva kuhinja u kojoj možete rezervirati svoj termin za kuhanje, na raspolaganju su vam razni kuharski aparati, prostor zadovoljava sve najstrože standarde te ne morate više brinuti o zadovoljavanju tehničkih uvjeta, ulaziti u rizik nabavke poslovnog prostora i skupe opreme ili se pak opravdavati ukućanima za nered koji ste napravili u obiteljskoj kuhinji. Novac koji ćete uštedjeti na ovim stvarima lako možete uložiti u širenje proizvodnje ta se tako probiti na tržištu.
Na izboru su tri vrste paketa. Jedan je za one kojima je to recimo samo hobi – 44 sata mjesečno, srednji paket ima 88 sati, a oni koji se stvarno time žele baviti imaju 176 sati mjesečno na raspolaganju i to mogu kombinirati prema potrebama.  Da ne bi došlo do gužve u kuhinji, postoji i raspored. Istodobno kuhati mogu najviše 4 osobe. Stoga se raspored radi tjedan dana unaprijed.
Ono što obavezno, korisnici moraju biti registrirani kao poduzeće, zadruga, udruga,… i trebaju imati sanitarnu iskaznicu prije ulaska u kuhinju. Ali i fizičke osobe, neka se ne obeshrabre, nego neka slobodno kontaktiraju Josipu kako bi zajedno pronašli rješenje.
Za nabavku namirnica i prodaju proizvoda klijenti se moraju sami pobrinuti, a Josipa može pružiti podršku na području oglašavanja.

Stoga, svi zainteresirani za kuhanje i pripremanje slastica ne dvojite! U Cook hubu, osim kuhinjskih uređaja, dijele i znanje, iskustvo, pozitivu te ljubav prema zdravoj, domaćoj hrani i organski uzgojenim namirnicama. Naravno, kako kaže Josipa, dijele i – čokoladu!

Kontakt:
Cook hub
Sigetje 35, Zagreb
091/7666-760
info@cookhub.hr
www.cookhub.hr

 

 

Related Posts