AGRO ARCA 2023., 14. Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, 12.-14.05.2023., Prelog

by Pekarski Glasnik

AGRO ARCA – 14. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji će se održati u Gradu Prelogu od 12.-14.05.2023. godine organiziraju Hrvatska zajednica inovatora i Grad Prelog.

Ovim 14 sajmom AGRO ARCA želi se pružiti svim sudionicima da na jednome mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrane, te predstave svoja dostignuća na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane.
Na prostoru sajma AGRO ARCA 2023 bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola.

Ciljevi sajma su:
prezentacija i promocija novih ideja, projekata, inovacija, proizvoda i usluga
direktna prodaja i poslovno povezivanje
informiranje i educiranje o tržištu
upoznavanje i razmjena informacija s inovatorima, izlagačima, inovativnim tvrtkama
javno priznanje za kvalitetu proizvoda i usluga kroz nagrade sajma
medijska promociju izlagača, proizvoda i inovacija i autora
edukacija i razmjena iskustva

Prijaviti se mogu inovatori, obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, male, srednje i velike tvrtke, udruženja inovatora, poduzetnika, obrtnika, zadruge, znanstvena zajednica (sveučilišta, fakulteti i instituti), mladi – učenici osnovnih i srednjih strukovnih škola. I to online na web stranici sajma od 1. veljače 2023.

Ulaz na sajam je besplatan.
 

Related Posts