O kolačićima

Početna stranica » O kolačićima

Dragi posjetitelji, suvremene se web stranice koriste mogućnošću pohranjivanja ‘kolačića’ kako bi vaše web pretrage bile brže, jednostavnije i učinkovitije.

I mi koristimo kolačiće prvenstveno s ciljem poboljšanja vašeg korisničkog iskustva.

Za prikupljanje i pohranu ovih podataka potrebno je vaše dopuštenje. Ako nastavite koristiti ove web stranice, smatrat ćemo da ste to dopuštenje dali, tj. da ste pročitali, razumjeli i prihvatili uvjete korištenja vezane za kolačiće i pravila privatnosti. Ako te uvjete ne prihvaćate, molimo vas da ne koristite sadržaje s naše web stranice. Imate li bilo kakvih pitanja vezanih za kolačiće i pravila privatnosti, slobodno nas kontaktirajte mailom na info@pekarskiglasnik.com.

U svakom trenutku možete izbrisati i blokirati kolačiće u svom web pregledniku. Nakon toga ćete i dalje moći koristiti web stranice, no neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo boljim više neće uredno funkcionirati.

Tijekom vremena ove ćemo web stranice mijenjati i smatrat ćemo da ste pristankom na korištenje ovih web stranica ujedno pristali i na sve izmjene sadržaja i uvjeta koje će tijekom vremena biti potrebne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice pohranjuju na vašem računalu ili mobilnom uređaju dok pregledavate. Ti se podaci koriste za pamćenje vaših radnji i postavki (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge prikazne postavke) tijekom određenog vremenskog perioda, tako da ih ne morate ponovno unositi svaki put kada posjetite stranicu ili pregledavate različite stranice.

Kako koristimo kolačiće?

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi:

  • Razumjela i spremila vaše postavke za buduće posjete.
  • Prikupila agregatne podatke o prometu na stranici i interakcijama sa stranicom kako bi ponudila bolje iskustvo i alate u budućnosti.
  • Omogućila integraciju s društvenim mrežama, što vam omogućuje da dijelite sadržaj s naše stranice na društvene mreže poput Facebooka i Instagrama.
  • Koristimo kako sesijske tako i trajne kolačiće. Sesijski kolačići se automatski brišu kada zatvorite preglednik, dok trajni kolačići ostaju na vašem uređaju dok ih ne izbrišete ili dok ne isteknu.

Vaš izbor

Ako to želite, možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kada se šalje kolačić, ili možete odabrati isključivanje svih kolačića putem postavki vašeg preglednika. Svaki preglednik je malo drugačiji, stoga pogledajte izbornik Pomoć vašeg preglednika kako biste saznali pravi način za promjenu vaših kolačića. Ako isključite kolačiće, neki od funkcionalnosti na našoj stranici možda neće funkcionirati ispravno.

Dodatne informacije

Za više informacija o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite youronlinechoices.com/hr. Za više informacija o našim praksama privatnosti, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti.